В рамках вивчення теми "Організація харчування в туристській подорожі (поході, краєзнавчій експедиції). Привали і ночівлі" учні ознайомилися з:
- Режимом харчування в подорожах.
- Залежністю меню та складності маршруту.
- Правилами зберігання, транспортування та приготування продуктів в подорожах.
- Організацією привалів і ночівель.
- Способами їх улаштування.
- Вимогами до техніки безпеки табору.
А також провели практичне заняття на тему: "Складання переліку продуктів для подорожі. Розробка меню. Розведення вогнищ".
Обов'язки були розподілені заздалегідь, тому гуртківці працювали злагоджено.
В результаті склали вогнище, розпалили його та приготували смачний суп.
По завершенню практичного заняття місце його проведення було ретельно прибрано.
Немає коментарів:
Дописати коментар