четвер, 29 березня 2018 р.

Екскурсія до РЛП "Кінбурнська коса"

 Учасники туристично-краєзнавчого гуртка "Дослідники-пошуківці", відправились на екскурсію до екоосвітнього класу РЛП "Кінбурнська коса" за для ознайомлення з рідкісними тваринами рідного краю, що опинилися на межі зникнення та занесені до Червоної книги України.
 Провідний фахівець з екоосвіти І. В. Форманюк цікаво та зрозуміло розповіла та показала гуртківцям рідкісних тварин, а також про роль природно-заповідних об'єктів у збереженні природи рідного краю. 
 Так як гуртківці завітали на передодні Всесвітньої акції "Години Землі", Ірина Вікторівна ще й надала дітям інформацію про неї та запропонувала прийняти участь. 
  Вже протягом 10 років людство гуртом вимикає світло на Годину Землі. Цього року хвиля Години Землі прокотилася світом 24 березня 2018 року. ​​Тема цьогорічної кампанії – Connect2Earth ("Злови зв'язок з Землею") – підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя - чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого. 
  Гуртківці, під час екскурсії, відкрили для себе багато нового та цікавого про оточуючий світ!

Немає коментарів:

Дописати коментар