субота, 21 січня 2017 р.

Кінбурнська коса!

Для тих, хто бажає дізнатися більше про історію та природу Очаківщини, для тих, хто хоче поділитися цікавою інформацією та власними спостереженнями, для тих, хто має можливість взяти участь у розробці та розповсюдженні екологоосвітніх публікацій, спрямованих на збереження природи рідного краю!

Для всіх небайдужих школярів 7-10 класів м. Очакова та Очаківського району кожного року оголошується краєзнавчо – природничий конкурс «Краю мій рідний!», який вперше був проведений у 2006 році регіональним ландшафтним парком «Кінбурнська коса» спільно з відділами освіти Очаківської міської ради та Очаківської РДА.
За 10 років у екоосвітній клас РЛП «Кінбурнська коса» надійшло 650 конкурсних робіт, автори яких «відкривали» для себе нові пам’ятки історії, «вирішували» наболілі проблеми збереження природи Кінбурнської коси, «створювали» національний парк та «опікувалися» живими мешканцями коси.
Про Кінбурн складали вірші, малювали плакати, розробляли фотопрезентації та листівки.
Переможці конкурсу мали змогу здійснити подорож екологічними стежками Кінбурнської коси.
Звісно що оминути такий конкурс мої учні просто не могли. І от кожного року відповідаючі на запитання у довільній формі та виконуючі творче завдання вони створювали конкурсні роботи під моїм керівництвом. Конкурсна комісія вибирала авторів найкращих робіт і ті обов’язково були запрошені у травні до участі у «Подорожі екологічними стежками Кінбурна».
Пропоную до вашої уваги деякі конкурсні роботи переможців та фото звіт з подорожі!









Фотографії
Воложин ліс




Дикі орхідеї

В місцевому зоопарку









Бієнкові плавні




Загальне фото на найвищій точці коси

Геродотові гілеї




Відпочинок та міні - конкурси на узбережжі Ягорлицької затоки



Нагородження дипломами переможців та учасників конкурсу на узбережжі Чорного моря 



Немає коментарів:

Дописати коментар