середа, 8 лютого 2017 р.

Приготування їжі на вогнищі

В рамках вивчення теми "Організація харчування в туристській подорожі (поході, краєзнавчій експедиції). Привали і ночівлі" учні ознайомилися з:
  • Режимом харчування в подорожах. 
  • Залежністю меню та складності маршруту. 
  • Правилами зберігання, транспортування та приготування продуктів в подорожах. 
  • Організацією привалів і ночівель. 
  • Способами їх улаштування. 
  • Вимогами до техніки безпеки табору.


А також провели практичне заняття на тему: "Складання переліку продуктів для подорожі. Розробка меню. Розведення вогнищ". 



Обов'язки були розподілені заздалегідь, тому гуртківці працювали злагоджено. 

В результаті склали вогнище, розпалили його та приготували смачний суп. 

По завершенню практичного заняття місце його проведення було ретельно прибрано.

Немає коментарів:

Дописати коментар